Kód: 308 | Značka: B.A.R.F. Company

NORSKÝ LOSOS 80 g

1 hodnocení
22 Kč
Skladem (> 5 ks)

Složení: 
losos svalovina,
losos kost,
losos ploutve

Kategorie: DRUHY MASA
Hmotnost: 0.08 kg
Druh masa: Losos
Hmotnost: 80 g

Složení: 
losos svalovina,
losos kost,
losos ploutve

Pro koho se hodí:
Balíček se hodí pro všechny věkové kategorie psů.
Zdravým psům do jídelníčku můžeme lososa zařadit 1x až 2x do týdne


Pro koho se NEhodí nebo hodí méně:
1x týdně můžeme lososem zpestřit jídelníček psům s onemocněním ledvin
Z důvodu vyššího obsahu tuku se u psů s onemocněním jater a slinivky losos nedoporučuje vůbec.

Popis: 
Hlavní složkou je maso a kosti z lososa, nechybí dokonce ani ploutvičky. Losos patří mezi klasické ryby trávící většinu života v moři. Díky svým skvělým vlastnostem se v lidské, ale i psí stravě doporučuje zařazovat maso ryb do jídelníčku alespoň jednou týdně. Lososa řadíme mezi tučnější ryby a díky tomu dodá tělu nejen kvalitní bílkoviny, ale i omega 3 nenasycené mastné kyseliny a jiné tuky v dostatečném množství. Díky obsahu tuku se dobře využijí i v mase obsažené vitamíny rozpustné v tucích, především tedy vitamín D, který je zodpovědný za využití vápníku z potravy a jeho zabudování do kostí. Dalším vitamínem, který je v mase lososa hojně obsažen je vitamín B1 thiamin, který je mimo jiné zodpovědný za správnou funkci nervového systému. Z minerálů obsahuje losos hlavně hořčík, vápník a železo. Bílkoviny obsažené v masu z lososa mají velmi dobré aminokyselinové složení a jsou dobře stravitelné.

Tento balíček obsahuje maso i kosti a není tedy nutné k němu přidávat něco dalšího. 


Analytické hodnoty: 
vlhkost 63,2%, bílkoviny 20%, sacharidy 0%, tuky 15%, vláknina 0%, popel 1,8%

Balení:
NORSKÝ LOSOS je mleté syrové maso určené ke krmení psů a jiných domácích šelem. Maso je mleté a zabalené v plochém PE/PP obalu. Výhodou tohoto balení je dobrá skladovatelnost, protože zabírá v mrazáku málo místa a zároveň je možné celkem snadno ulomit a rozmrazit jen část balíčku. Veškeré použité suroviny odpovídají potravinářské kvalitě.

Text MVDr. Markéta Rázgová © 2016