BARF.cz - jak to vypadá, když svého psího sportovce krmíte masem

Třeba tak, že se ze závodů vracíte nejen se skvělým pocitem, v jaké kondici své psy máte, ale i s nějakým tím oceněním.

Kde začal příběh našich "firemních" pitbullů? Vlastně za zrodem celé naší firmy B.A.R.F. company s.r.o. v roce 2011 hledej pitbulla. S oblibou vyprávíme příběh, kdy jsme chtěli prodávat granule. Po tom, co jsme se naučili číst etiketu, jsme zjistili, že vlastně nemáme co prodávat, že chceme své vlastní psy krmit něčím kvalitním, a tím jsme granule neshledali.

A tak naši vlastní psi stáli nejen při zrodu firmy, ale hlavně při testování všech produktů. Naším prvním sporťákem, který začal maso žrát v sedmi měsících (kdy firma vznikla), se stala má fenka APBT Carcharodon's Ayta Krayta. Její závodní kariéra a hlavně zdravotní stav po celý, nejen sportovní život, je prověřena úspěchy a veterinárními kontrolami.

Krayta_BARF_oceneni

V jejích šlépějích (tedy packách) úspěšně pokračují i její potomci. O uplynulém víkendu - 18. 7. 2020 se zúčastnila 4 zvířata (3 psi a 1 fena), kteří jsou na našem mase od 5. týdne života, závodu Bull Dog Show Blovice II 2020. Reprezentovali naše maso více než výborně. Souhrnně ukořistili 1 x 1. místo + BEST time, 2 x 2. místo a 3 x 3. místo.

ceny  carcharodons hatrick_1

Chcete poradit, jak sestavit jídelníček pro Vašeho psího sportovce? Obraťte se na nás: jidelnicky@masoksezrani.cz.